Over Maurice

Ik ben geboren op 19 mei 1974  in Drachten.  Ik ben de zoon van Jappie en Wiesje Bekkema en heb een broer met de naam Dave.  Wij wonen, na 16 jaar in Groningen te hebben gewoond, sinds 2014 in Heerenveen.

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde en Technische Informatie aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik in 1998 begonnen bij Vertis (nu Ordina). Daar ben ik al gauw betrokken geraakt bij ApplicationNet. ApplicationNet is in 2006 verzelfstandig en in 2012 onderdeel geworden van KPN. Het ApplicationNet gaat nu als onderdeel KPN Werkplek verder binnen KPN en ik ben hier werkzaam als Business Consultant.

Buiten het werk om probeer ik zoveel mogelijk te golfen en tijd te besteden aan mijn gezin en huis. Om op de hoogte te blijven van alles wat met golfen te maken heeft heb ik samen met een vriend van mij de website Golfers van Nederland opgericht. Om alles in goede banen te leiden is zijn de werkzaamheden sinds 2012 onderdeel geworden van de Stichting Golfers van Nederland.

Naast golfen probeer ik ook nog wekelijks te squashen en sta ik ’s winters op de tennisbaan. Verdere informatie over mij en mijn overige hobbies zijn te vinden op mijn eigen website mauricebekkema.nl 

Contact neem je met mij op via: maurice@bekkema.frl,  via deze LinkedIn pagina  of via Twitter via @bekkemam